Ronald McDonald Kinderfonds

Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds is een goed doel dat er alles aan doet om zoveel mogelijk families met een ziek of zorg intensief kind te helpen en dichter bij elkaar te brengen.

Om dit doel te bewerkstelligen hebben zij drie opties voor de families: (1) huizen, waar ouders kunnen logeren om dicht bij hun kind te zijn in het nabijgelegen ziekenhuis, (2) huiskamers, waar ouders met hun kind naar toe kunnen in het ziekenhuis om te ontspannen en tijd door te brengen tijdens het wachten in het ziekenhuis, (3) vakantiehuizen, waar ouders met hun kind zo fijn mogelijk tot rust kunnen komen middels een vakantie.

Bij deze laatste optie, de vakantiehuizen, hebben wij het privilege om hen te helpen. Vanuit Het Kinderfonds kwam de vraag om te kijken naar hoe het huidige bookingsproces beter kan. Het doel voor ons is dan ook om het proces zo te verbeteren dat het aangenamer wordt voor de gasten die willen komen, terwijl het voor de mensen van de vakantiehuizen makkelijker wordt om alles te realiseren. Op deze manier kunnen wij hopelijk een mooie bijdrage leveren aan een belangrijke organisatie!

Onze aanpak

Het resultaat