Partners

Hoofdpartner

Kearney, een van de grootste strategie consultants ter wereld, is al vanaf moment één nauw betrokken bij De Kleine Consultant en is al sinds jaar en dag onze hoofdpartner. Ze leveren coaches voor projecten, verzorgen drie keer per jaar een training voor al onze project managers en helpen ons op doorlopende basis ook met een hele hoop andere dingen. Van hen leren wij de fijne kneepjes van het vak: issue tree analyse, project management, faciliteren en nog veel meer onmisbare vaardigheden. Een partner waar we enorm veel van leren, en daar zijn we erg trots op!

Coachingpartners

The Boston Consulting Group, McKinsey & Company, Bain & Company, Strategy& en OC&C Strategy Consultants zijn momenteel de coaching partners van De Kleine Consultant. Zij zijn elk grote internationale strategie consultants en coachen, net als Kearney, onze projecten. Daarmee bieden zij zowel inhoudelijke als procesmatige begeleiding. Daarnaast geven ze jaarlijks een training op specifieke consultancy vaardigheden. Zo hebben we trainingen gekregen in data visualisatie, effectieve communicatie, scoping, persoonstypes en nog veel meer. 

Naast goede leermomenten zijn dit interessante mogelijkheden voor onze consultants om laagdrempelig met deze organisaties in contact te komen en meer te leren over het werk dat ze doen. 

Trainingspartners

Naast onze coaching partners, hebben we ook een aantal trainingspartners waar we op vele manieren mee samenwerken. Zij bieden o.a. verbredende trainingen en bieden gespecialiseerde ondersteuning bij projecten. 

Legalpartners

Onze legalpartners helpen De Kleine Consultant om ook op juridisch vlak een sterke organisatie te zijn. Dit doen ze onder andere door ons te ondersteunen bij het opstellen van onze contracten. Ook zorgen ze dat we als organisatie volledig up-to-date zijn met actuele ontwikkelingen zoals de Brexit en de privacywet.

Overige Partners

Onze overige partners ondersteunen ons op diverse vlakken bij de bedrijfsvoering van De Kleine Consultant. Zo geven ze ons bijv. trainingen (Frisse Blikken, Consultancy Mentor) of helpen ze bij het opstellen van onze visie (&Samhoud).