Wij leren van onze partners

Onze huidige partners zijn onder te verdelen in verschillende groepen.Hoofdpartner

A.T. Kearney, een van de grootste strategie consultants ter wereld, is de hoofdpartner van De Kleine Consultant. Ze leveren coaches voor projecten en verzorgen driejaarlijks een training voor onze projectmanagers. Van hen leren zij de fijne kneepjes van het vak, issue tree analyse, project management, faciliteren en nog meer onmisbare vaardigheden. Een partner waar we erg veel van leren dus, en daar zijn we erg trots op.


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

Coachingpartners

Bain & Company, The Boston Consulting Group, McKinsey & Company, en Strategy& zijn momenteel de coachingpartners van De Kleine Consultant. Zij zijn elk grote internationale strategie consultants en geven jaarlijks een training die te maken heeft met consultancy. Zo hebben we trainingen gekregen in projectacquisitie, scoping van een project, effectieve communicatie en persoonstypes. Daarnaast coachen zij net als A.T. Kearney onze projectgroepen. Daarmee bieden zij zowel inhoudelijke als procesmatige begeleiding. Naast goede leermomenten zijn dit interessante mogelijkheden voor consultants om met deze partijen in contact te komen en meer te leren over het beroep van een strategie consultant.

 

Trainingspartners

Naast onze coachingpartners, hebben we ook een aantal andere partners waar we op vele manieren mee samenwerken. Zij bieden verbredende trainingen en bieden gespecialiseerde ondersteuning bij projecten. Zo stelt Accenture ons in staat over consulting te leren binnen IT en digital gebieden. Roland Berger brengt onze consultants alles bij over financiële analyses en Monitor Deloitte leert ons hoe we specifieke vraagstukken of cases kunnen aanpakken.


 

 

 


 

 

 


 

 
 

 

 Juridisch Partner

De Brauw Blackstone Westbroek is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, New York, Shanghai en Singapore. Als juridische partner ondersteunt De Brauw ons zowel nationaal als internationaal door middel van pro bono advisering en helpen ze ons juridisch waterdicht, optimaal en professioneel te opereren.

Overige partners

Onze overige partners ondersteunen ons op diverse vlakken bij de bedrijfsvoering van De Kleine Consultant. Het Consultancy Castle en De Kleine Consultant ondersteunen elkaar in het zoeken naar topstudenten met een interesse in strategieconsultancy. Voor Kleine Consultants die later als strategieconsultant aan de slag willen biedt The Inside Coach professionele ondersteuning bij het voorbereiden van case interviews en informatie over de diverse strategiekantoren. Daarnaast begeleidt MatchQ ons in ons sollicitatieproces door hun data gedreven selectiemodellen. &samhoud ondersteunt ons bij het ontwikkelen van een visie en een missie waar iedereen binnen De Kleine Consultant achter staat.
Verder worden we op IT-gebied ondersteund door diverse partners. De think-cell plug-in voor PowerPoint en Excel laat ons de prachtigste grafieken (bijvoorbeeld waterfall, Marimekko en Gantt grafieken) en snel overzichtelijke agendaslides voor onze vele presentaties maken. Power-user stelt ons in staat om met Excel en PowerPoint veel sneller te werken, bijvoorbeeld door in meerdere slides tegelijk aanpassingen te doen.