Wij ontwikkelen studenten

Jij hebt talent, wij een uitdagingJij hebt talent

Schuilt er een Kleine Consultant in jou? Het maakt niet uit wat je academische achtergrond is. Wij zijn op zoek naar de allerbeste studenten uit alle studierichtingen. Onze Kleine Consultants onderscheiden zich door hun kwaliteiten:

  • Analytisch. Het vermogen om problemen te structureren, gegevens te analyseren, creatieve oplossingen te vinden en aanbevelingen te                 formuleren.

  • Nieuwsgierig. Het enthousiasme om graag op onderzoek uit te gaan, te willen weten hoe het écht zit en je horizon te verbreden.

  • Ondernemend. Het zien en grijpen van kansen, initiatief nemen en een stapje extra zetten om het beste te realiseren.

  • Teamspeler. Kleine Consultants zijn sociaal en communicatief sterk, professioneel en inspireren en motiveren anderen.

 

Kleine Consultants zijn verder betrokken, dragen altijd actief bij aan de ontwikkeling van elkaar, onze klanten en onze eigen organisatie, hebben ambitie en vooral veel plezier.

 
Naast deze kenmerken is er ook nog een aantal strikte eisen waaraan je moet voldoen. Deze eisen zijn tot stand gekomen in overleg met onze hoofd- en strategiepartners:
• Je hebt op de middelbare school je vwo diploma behaald
• Je volgt momenteel een universitaire studie (bachelor, master of PhD)
• Je hebt minimaal 90 ECTS behaald
Herken jij je hierin én heb je interesse in strategieconsulting? Wij zijn altijd op zoek naar studenten die ons komen versterken. Wij nemen studenten van alle achtergronden aan. Eerdere ervaring in consulting (bijvoorbeeld via een stage) is niet vereist.

Meld je aan


 

 


Wij een uitdaging

Wij willen waarde toevoegen door onze studenten een steile leercurve en een netwerk te bieden op professioneel en persoonlijk vlak.

Steile leercurve

Wij helpen klanten. Wij geven je de mogelijkheid om ervaring in consulting op te doen door te werken aan echte strategische projecten voor echte klanten: (non-)profit organisaties waar strategisch advies normaal niet komt en zo hun ambities te verwezenlijken. Daarnaast leren wij van onze partners. Onze partners coachen en trainen ons op talloze vlakken. Naast trainingen van partners worden ook intern trainingen verzorgd. Een greep uit de onderwerpen:
o Storyboarding – het structureren van boeiende en beknopte presentaties
o Projectmanagement – het effectief aansturen van een team van consultants, omgaan met de klant en het behalen van een optimaal resultaat
o Issue Tree analyse – het schematisch in kaart brengen van vraagstukken
o Hard skills – efficiënt werken met Excel en PowerPoint

Ontwikkel jezelf en werk aan een netwerk

Je ontwikkelt je professionele vaardigheden in een inspirerende omgeving en bouwt je waardevolle netwerk verder uit. Het samenwerken met andere excellente studenten van verschillende academische achtergronden is de beste manier om te leren van elkaar en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren én een super mooie tijd te hebben!